Wanneer:
19 februari 2019 @ 18:00
2019-02-19T18:00:00+01:00
2019-02-19T18:15:00+01:00
Waar:
De Melkfabriek

Beste mensen,

Het is even geleden dat er een “Jelle kookt” in De Melkfabriek was. De laatste was in oktober . Door de opening van De Kookfabriek in De Melkfabriek en de toneelavonden van het plaatselijk toneel Het Ontluikend Bloempje, was een Jelle kookt even lastig inpasbaar.

Aan Jelle ligt het niet. Die heeft altijd weer zin om een mooi menu samen te stellen. Voor februari heeft hij weer een bijzonder verrassend menu.

Zoals gewoonlijk is de inloop rond 18.00 uur. U bent dan welkom voor een aperitief. Vanaf 18.30 wordt het diner geserveerd. Zoals gebruikelijk starten we met een soep amûse

Het Februari Menu :

Soepamuse :
Aardperensoepje;

Voorgerecht :
Gemarineerde aubergine met tahin en oregano

Hoofdgerecht:
Kalkoenfilet met komijn, koriander en witte wijn.

( Vegetarisch op verzoek : Preikoekjes en groene kruidensaus )

Nagerecht:
Kokos dessert met ananas

Prijs: 23,50 excl. drankjes

Bij het menu kunt u bijpassende wijn bestellen.

Voor het nieuwe seizoen hebben wij ook weer een bijpassend thee arrangement samengesteld voor degenen die liever geen alcohol gebruiken of de BOB zijn.

Wij kijken er naar uit om u op 19 februari te mogen begroeten. Tijdig reserveren, voor zondag 17 februari, is noodzakelijk vanwege het beperkt aantal beschikbare couverts.

Mochten er vegetarische wensen of  dieet wensen zijn wilt u dat dan bij de reservering aangeven? U kunt reserveren via de website, www.demelkfabriek.eu/agenda, of via de mail , info@demelkfabriek.eu

Hartelijke groet, tot de 19de,

Eelco Hidskes & Vivian Keulaars

N.B. de bevestiging krijgt u via het reserveringssysteem. Maar komt soms bij u bij spam binnen. Dus graag dit even checken.

De Melkfabriek

                      Een keuze voor De Melkfabriek,

Peizerweg 2

Een keuze voor inspiratie en duurzaamheid

9496 PC Bunne, 050-3081004

info@demelkfabriek.eu

www.demelkfabriek.eu