Wanneer:
10 november 2019 @ 12:00
2019-11-10T12:00:00+01:00
2019-11-10T12:15:00+01:00
Waar:
De Melkfabriek
Kosten:
32.50

Lekker eten en genieten van prachtig toneel en muziek! Wat wil je nog meer?

Zondag 10 november is dat mogelijk in De Melkfabriek.

Voorstelling “Door de Bocht” in combinatie met een drie-gangen lunch en sfeervolle saxofoon muziek.

De lunch wordt verzorgd door Rene Schriemer van Schriemer Catering. Rene is van oorsprong afkomstig uit Libanon.

Bij bezoeken aan zijn oorspronkelijke vaderland kwam hij in aanraking met de bijzondere geuren en kleuren van de lokale keuken. Nu kookt hij met passie de meest verrukkelijke gerechten uit keuken van het Midden-Oosten.

Wat heeft deze chef voor ons in petto?

Voorgerecht: Courgettesoep met brood en kruidenboter;

Hoofdgerecht: Kippedijen, een vega pasta, gegrilde courgette aangevuld met houmus, matboucha en kadetten;

Dessert: Homemade cake met vruchten coullis.

Tijdens en na de lunch kunt u genieten van de aangename klanken van het duo “Truus Soleert”.

En terwijl u nog aan het uitbuiken bent wordt het podium ingenomen door Guda Faber en Maarten Smit.

Zij vertolken een bewerking van het toneelstuk “Bocht en Bumpers”van Paul Haenen.

Een komedie voor een dame en een heer, die op het scherpst van de snede hun relatie onder de loep nemen. Bert had eigenlijk chirurg willen worden maar werd per ongeluk autoverkoper. Zonder er enige moeite voor te doen verkoopt hij de ene na de andere auto. Net iets te gemakkelijk naar zijn smaak. Thuis speelt zijn vrouw Els daarom regelmatig “de lastige klant”. Het is een spel waar ze zo in opgaan dat ze het nauwelijks meer kunnen onderscheiden van de werkelijkheid. Wat is fictie? En wat is waar?

De regie is in handen van Fenna Besijn.

 

De inloop voor dit evenement is tussen 12.00 en 12.30 uur. De lunch wordt geserveerd om 12.30 uur.

De prijs voor dit complete arrangement bedraagt 32,50 euro.

Het is raadzaam om tijdig te reserveren omdat er door de speciale entourage slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Graag bijzondere wensen, vegetarisch of dieet, bij de reservering aangeven.