Ben jij moeder/verzorger van een kind met autisme dan ben je van harte welkom. 19 maart, 10.30-12.30u, Burchtweg 8, Bunne

Wanneer: zaterdag 19 maart 2022
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Locatie: Burchtweg 8 – 9496 PE Bunne

Aanmelden via: kopvandrenthe@mamavita.nl

Wat: Tijdens deze kennismakingsbijeenkomst kun je kennis maken met onze nieuwe regiomoeder Petra Teeninga. Zij vertelt meer over de plannen voor het komende jaar en wil graag weten waar jullie behoefte aan hebben!

Stichting Mama Vita is een actief netwerk voor moeders/verzorgsters van kinderen met ASS met meer dan 20 groepen door heel Nederland. Ook in “de Kop van Drenthe” komt Mama Vita elke maand bijeen om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Het doel van Mama Vita is om de moeders te verbinden en in hun kracht te zetten. Dat gebeurt door middel van ontmoetingen, trainingen en lotgenotencontact.

Juist de moeders die het thuis niet altijd even makkelijk hebben, en dat is bij sommige een understatement…, die hebben zó’n enorme behoefte aan een aantal uren eruit, aan zichzelf werken en even de batterij weer opladen zodat zij de situatie thuis weer met frisse moed aankunnen. Dit zijn bijeenkomsten met inspirerende sprekers en leuke activiteiten waarbij autisme de verbindende factor is.

Door deze momenten hebben wij onze moeders zien groeien, opbloeien en zekerder

zien worden.

Ben jij moeder/verzorger van een kind met autisme dan ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen op een bijeenkomst in Bunne. Hierna vragen wij  je “vriendin” van Stichting Mama Vita  te worden voor € 30,00 in het jaar. Kijk op de website  voor de agenda! www.mamavita.nl