Een oproep aan alle kinderen in BWB

Hoi,

Ik ben Jorik Ottens,

Hierbij doe ik een oproep aan alle kinderen in Bunne en Winde om een kaart, brief of tekening te maken met hierop bijvoorbeeld een mopje, berichtje en een groet. Deze kaart kun je bezorgen bij een oudere dorpsbewoner of bij een zorginstelling. Deze mensen hebben het zwaar nu ze geen bezoek ontvangen wegens corona.

Ik heb zelf kaarten gemaakt met mijn naam en woonplaats hierop en een mopje en de spreuk “Kop d’r veur” en mijn groeten. Mijn zus die verpleegkundige is en in de thuiszorg werkt heeft ze bezorgd bij haar cliënten.

Ik kreeg hierop hele leuke reacties (zie foto). Er moest zelfs iemand huilen zo lief vond hij/zij het kaartje.

Dus vraag ik de kinderen om ook zoiets te maken, je maakt mensen zo blij en het verbreekt hun dag.

Mocht je niet weten waar je tekening, brief of kaartje naar toe moet sturen dan mag je het ook in onze brievenbus doen (Peizerweg 121 in Winde) en dan zorgt mijn zus voor de verspreiding.

Een enkel woord

een klein gebaar

Houdt je op de been

en je voelt je een moment

niet meer zo alleen

Groetjes Jorik Ottens