Na een lange periode van stilstand, is Werkgroep Groen terug van weggeweest.  Nu het – hopelijk ook later in het jaar – allemaal weer een beetje kan, pakken we onze activiteiten met hernieuwde energie weer op.

Op zaterdag 4 december maken we de mezenkasten schoon, die een tijd geleden in Winde en Bunne zijn opgehangen en inventariseren we het succes ervan. Wil je helpen de eikenprocessierups op natuurlijke wijze te bestrijden en in het voorjaar kunnen genieten van vrolijke koolmezen, meld je dan om 09.00 uur bij de Hardenstee en help mee met het schoonmaken.

Goed nieuws voor mensen met fruitbomen die wel enige aandacht kunnen gebruiken. Vanaf december gaat de hoogstambrigade weer op pad. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan! En stuur een e-mail naar Frank Jansen, bwb.groen@gmail.com.

Uiteraard mag de zwerfvuilactie aan het einde van het jaar niet ontbreken. Hoewel we steeds iets minder lijken op te halen – en dat is goed nieuws! – toch altijd een leuke ochtend, een frisse wandeling en gezellig bijpraten met dorpsgenoten. Leg 29 december dus alvast vast in de agenda. In verband met de oliebollen en warme chocolademelk, wordt aanmelden via bwb.groen@gmail.com   gewaardeerd.