Maandag 4 Juli werd een informatie avond gehouden in de Melkfabriek over het glasvezelproject. Er is grote vooruitgang geboekt en de glasvezelcommissie legde een dijk van een aanbieding op tafel: voor een maandbedrag van 52.50 euro + 5 euro coöperatie toeslag kunnen we bij voldoende deelname een razendsnelle verbinding krijgen voor internet, TV en telefoon.

IMG-20160705-WA0000

De belangstelling vanuit onze dorpen was enorm, er waren maar liefst ca 125 mensen gekomen. Na een welkom was er uitleg over hoe we door samengaan met een buurinitiatief (Noordenveld Zuidwest) samen sterker staan. Vervolgens is de aanbieding gepresenteerd en werden vragen verzameld en gerubriceerd. Na de pauze presenteerden de beide providers zich met hun pakketten. Na weer een pauze werden de vele (ca 50 !) vragen beantwoord door werkgroepleden en specialisten.

IMG-20160705-WA0003

 

 

 

 

Tot diep in de nacht werd nagepraat en nageborreld in de gastvrije melkfabriek. Een zeer geslaagde avond in optimistische sfeer:  Het gaat lukken !  Nu is het zaak dat de vele goede intenties worden omgezet in het afsluiten van een abonnement. Dat kan via www.snelglasvezel.nu of direct bij www.netvisit.nl of www.plinq.nl  of neem contact op met één van de werkgroepleden.

IMG-20160705-WA0001