Chris en Karin beginnen een camping in Frankrijk !

Het is nog maar 5 jaar geleden dat wij, Chris Reeskamp en Karin Klok, aan de Burchtweg kwamen wonen. We hebben hier met volle teugen mogen genieten van de rust en ruimte in en om het huis. Ook onze honden, ezels, kippen en katten vonden het hier heerlijk.

De varkentjes, Leffe en Duvel, bleken een wat minder groot succes toen ze de wei verlieten en het gras bij de buren lekkerder vonden dan bij ons. De ezels vonden de schapen te leuk en bezorgden hen bijna een hartverzakking, dus moesten de schapen plaats maken voor de ezels.

Drie jaar geleden trouwden we in onze eigen tuin. Onze directe buren vierden dit feest met ons mee. Een prachtige herinnering.

Toch hebben wij besloten om een nieuw avontuur te beginnen. We ruilen onze prachtige stek aan de Burchtweg 14 in voor een pareltje in de Auvergne. Een plek middenin Frankrijk, 300 km onder

Parijs. Hier nemen we een bed en breakfast over en breiden deze uit met een camping bestaande uit 12 plekken. Op het terrein van 4,5 hectare komen drie ingerichte safaritenten en twee belltenten voor de gemakskampeerder. Daarnaast is er nog plek voor 7 tenten/ caravans. De B&B bestaat uit 4 kamers met eigen sanitair.

Karin gaat twee keer per week voor de gasten koken. Chris neemt het toetje voor z’n rekening. We verheugen ons ontzettend op onze nieuwe stap en vertrekken 19 oktober. Ons Duckey gaat in Nederland nog even op stal. In maart 2022 rijden we haar weer naar haar roots.     

     

We willen alle BWBbewoners bedanken voor de 5 mooie jaren en wie weet zien we elkaar op www.domainebleuceleste.com

Bedankt voor de heerlijke tijd in Bunne en heel veel geluk allemaal,

Chris & Karin

En een dikke poot van Indy, Nanuq, Benthe en Misty van de Bunnerbende