verhuisbericht van Rouke en Jelly

Juli 1975 verhuisden we van Eelde, waar we  het tolhuis tegenover het vliegveld bewoonden, naar Bunne, het huis tegenover de ijsbaan. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Nu, 46 jaar later verhuizen we van Bunne naar Ter Apel. Met gemengde gevoelens en uit noodzaak: zoals velen van jullie gezien of gehoord hebben, is Jelly geestelijk en lichamelijk grondig aangetast door de ziekte van Alzheimer.
Daarom hebben we het aanbod van Frank & Dieuwke (zoon en schoondochter) om een mantelzorgwoning te laten bouwen in hun tuin dankbaar aangegrepen. Die woning staat er inmiddels. Prachtig!
We zijn het weekend van 24 juli jongstleden over gegaan. Gegeven de omstandigheden voelen we niks voor een afscheidsborrel en volstaan we met onze dorps- en streekgenoten langs deze weg vaarwel te zeggen. We hopen op jullie begrip. Van onze naaste (in beide betekenissen van het woord) buren hebben we persoonlijk afscheid genomen. We zullen ze missen.
De nieuwe bewoners zijn Gwendolyn en Eelkje , beiden afgestudeerd arts en psychiater-in-opleiding en allebei erg blij met hun nieuwe woning en woonomgeving. Zij zullen zich binnenkort in de Neisputter aan jullie voorstellen.

Het ga hen en jullie allen goed.
Rouke & Jelly

(het nieuwe adres van Rouke en Jelly is bekend bij de redactie)