Beste Mensen,

Op onze prachtige locatie, midden in de Drentse natuur, organiseren wij op zaterdag 22 augustus een theatervoorstelling in de open lucht. Het Tuintheater presenteert ” De Beer” van  Anton Tsjechov. De voorstelling wordt verzorgd door Julia van der Vlugt en Jurriën Remkes van het Tuintheater. Om de beleving van deze Russische voorstelling compleet te maken, wordt er vooraf een Russisch diner bereid door Jelle de Visser. U kunt kaarten, à €37,50 (excl. drankjes), bestellen via de website. Reserveren graag voor 20 augustus. Uiteraard worden alle maatregelen van het RIVM in acht genomen. www.demelkfabriek.eu/agenda  

Met vriendelijke groet, Vivian Keulaars & Eelco Hidskes

Het Tuintheater is door Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt opgericht omdat de theaters dicht zijn en festivals zijn afgelast. Samen met regisseur Stephen Liebman hebben zij een voorstelling gemaakt die opvallend goed in deze tijd is te plaatsen. “De Beer”van de beroemde Russische schrijver Anton Tsjechov.

Julia speelt de jonge Popova die in totale quarantaine haar dagen doorkomt, rouwend om haar overleden echtgenoot. Haar wereld wordt verstoord als er plotseling een ploertige jonge man (gespeeld door Jurriën) in haar tuin staat en de schuld van haar overleden echtgenoot opeist. Er ontstaat een felle strijd tussen de sekse. “De Beer” gaat over emancipatie, gelijkheid en over liefde. Over twee gekwetste zielen die elkaar op onverwachte wijze toch weten te vinden.

              
Het Menu:  
Soepamûse: Borsjt
Voorgerecht: Russisch Ei
Hoofdgerecht:   Mushroom Stroganoff
Nagerecht: Aardbeien Romanoff      

Contact Gegevens   De Melkfabriek Peizerweg 2, 9496 PC Bunne   Telefoonnummer: 050-3081004

Emailadres Info@demelkfabriek.eu  
Website www.demelkfabriek.eu