Tijd om elkaar weer te ontmoeten

De VVV en Dorpsbelangen organiseren samen een bijzondere BBQ voor de inwoners van Bunne, Winde en Bunnerveen!

In Corona tijd hebben we niets kunnen organiseren. De dorpsverenigingen hebben stilgelegen, het was een stil jaar. Ondertussen is er veel gebeurd en zijn er in BWB veel nieuwe mensen komen wonen. Het is tijd om elkaar weer te ontmoeten of zelfs om kennis te maken. Tijd voor een feestje. Tijd om bij te praten. Om samen te eten. Tijd om te laten zien wat voor verenigingen en werkgroepen we hebben of wellicht zouden willen oprichten. Tijd om te bedenken waar je in mee wil doen. Tijd om samen ons dorp te versterken.

Een bijzondere BBQ dus, en onze eerste “BBQ+”. Help mee om die Plus verder in te vullen.

Bijvoorbeeld ……..

Stel je maakt muziek, of speelt in een bandje en je wil een uurtje achtergrondmuziek verzorgen. Dat kan ! Neem contact op met de feestcommissie. Of, je hebt toevallig de beschikking over een zanginstallatie (boxen, versterker, microfoons) o.i.d. die gebruikt zou kunnen worden. Neem contact op met de feestcommissie.

Of, je zit in één van onze vele dorpsverenigingen of werkgroepen. Denk dan alvast na hoe je op 21 Augustus in een pitch van 5 minuten vanaf onze speakers corner iedereen gaat vertellen wat je als clubje deed, en wat je gaat doen. En warm ons allemaal op om ergens aan mee te gaan doen !

Heb je verdere ideeën over de plus, neem dan direct contact op met de vers geïnstalleerde feestcommissie op dorpsbelangenbwb@gmail.com

Details over de BBQ+ komen later, houd de Neisputter in de gaten !