The Lifeline komt naar Bunne !

3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Bunne, wie had dat verwacht door ons kleine dorpje. 3FM zet zich ook dit jaar weer met man en macht in om geld op te halen voor het Rode kruis. In de week voor kerst (18-24 december) gaan de 3FM DJ’s te voet van Goes naar Groningen om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel. Ze lopen in totaal 500 kilometer  van plaats naar plaats en van actie naar actie om aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem. 24 uur per dag doen de DJ’s verslag van hun tocht en zijn ze live te volgen op de radio, online en op televisie.

Op dinsdag 24 december lopen de DJ’s om 16.00 uur Bunne binnen via de Donderenseweg en de Peizerweg. En hoe leuk zal het zijn dat wij als dorp(en) (Bunne, Winde, Bunnerveen) hiervoor geld gaan inzamelen. Dit kan op allerlei manieren zoals de week vooraf lege flessen op te halen of koekjes bakken etc.. (Laat u creativiteit spreken)

Aangezien ze op 24 december ons dorp binnen komen willen we graag vanaf een uur of 15.00 uur een bezigheid hebben in de Melkfabriek in Bunne. We willen graag een aantal kraampjes plaatsen en hier kleine dingen verkopen zoals chocolademelk, koekjes bakken, pannenkoeken bakken etc .. Graag roepen wij dorpsgenoten op om hier een bijdrage aan te leveren. Heb je iets leuks dat we kunnen gaan doen om geld in te zamelen horen we graag van jullie. Zodat ons dorp een grote bijdrage kan leveren aan Serious Request en dat wij Bunne op de kaart zetten, als klein dorp.

Heb je iets leuk neem contact op via vvvbwb@hotmail.com of Aline van den Berg (0652545591)