Bunnerveenseweg 5
9496 TD BUNNE
Tel: 0592-555055

Welkom bij massagepraktijk Dity Groenwold-Harms

Ik ben geboren in 1963 in Eelde. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg, ben ik na wat omzwervingen een andere weg in geslagen. Ik heb de opleiding gevolgd voor klassieke massage therapeut bij de DBA in Groningen, bij de massageacademie in Apeldoorn heb ik mij gespecialiseerd als wellness masseur en heb ik de cursus docent Shantala babymassage gevolgd.
Daarnaast heb ik cursussen gevolgd, waaronder hotstone-, bamboe-,lomi lomi-,en tibetaanse massage. Ook heb ik aan de Ned.Peter Hess academie te Grolloo de opleiding klankmassage gevolgd.
Na twee studiejaren met goed gevolg te hebben afgerond bij Total Health ben ik voetreflexplus masseur.

In april 2014 heb ik de opleiding voor Dorntherapie en Breuss massage gevolgd bij het Dorn Instituut van Idelette Eijgelaar.

In onze drukke maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waarbij we ons vaak overbelast voelen en te weinig tijd aan onszelf besteden. Het gevolg is dat we niet genoeg ontspannen, vermoeid en lusteloos worden en daardoor eerder uit balans raken.
Massage is een uitstekende manier om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Gun uzelf een heerlijke, uitgebreide behandeling met veel persoonlijke aandacht in een rustgevende en harmoniserende omgeving. U zult zich herboren voelen na deze behandeling.
In mijn sfeervolle praktijk aan huis kunt u terecht voor verschillende massages waarbij ontspanning, balans, vitaliteit en uzelf centraal staan.

Ik hoop u in mijn praktijk te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,
Dity Groenwold-Harms