nog 20 kaarten beschikbaar in het weekend van 25-26 januari.

Begin januari heeft het bouwteam van ’t Ontluikend Bloempje het decor opgebouwd in De Melkfabriek. Dit is niet alleen nodig voor de uiteindelijke voorstelling, maar ook voor de spelers om te oefenen in het decor. Is de plaats van alle attributen goed, straalt het de sfeer uit die het toneelstuk versterkt, is de belichting goed, etcetera. Daarnaast is het voor de spelers en de regie nodig om de puntjes op de ï te zetten in het spelen en de rol goed uit te beelden/te spelen.

Wim Amsing maakt het ontwerp in overleg met de regie en spelers, waarna het decor onder zijn leiding wordt opgebouwd. Op de foto’s is te zien dat er met man en macht gewerkt wordt om het toneel in De Melkfabriek om te toveren tot een prachtig decor.

Om het definitieve resultaat te zien, zul je naar één van de voorstellingen moeten komen op zaterdag 25 januari, zondag 26 januari, zaterdag 1 februari of zondag 2 februari. De animo is -zoals elk jaar- weer groot; van de 320 kaarten zijn er al 300 verkocht! Het weekend in februari is uitverkocht. Voor 25 en 26 januari zijn er (dus) nog 20 kaarten beschikbaar; bestellen van kaarten kan via deze website, via de button ‘OPGEVEN TONEEL’, links op de homepage.

Naast dat het een avondje/middagje heerlijk lachen is, is het ook een mooi moment om je buurtgenoten weer eens te treffen.