Wil jij ook jouw steen, jouw stand met producten, jouw baksels of met een andere acties bijdragen?

Serious Request Lifeline zet zich samen met NPO 3FM en het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie; zie de routes via https://www.npo3fm.nl/seriousrequest/route. Op 24 december doet één van deze teams Bunne en Winde aan. Natuurlijk willen wij als dorpen een goed gevulde cheque aan de DJ’s kunnen overhandigen!

Zodoende hebben het VVV en Dorpsbelangen de handen ineen geslagen en organiseren op dinsdagavond 3 december een brainstormavond om alle ideeën te verzamelen én om deze om te zetten in concrete acties. Diverse verenigingen en werkgroepen zijn hier al voor benaderd, maar ook jij als bewoner kan meehelpen. Doe alvast wat ideeën op via https://kominactie.npo3fm.nl/kant-en-klaar

Wil jij ook jouw steen, jouw stand met producten, jouw baksels of met andere acties bijdragen aan dit goede doel? Kom dan dinsdagavond 3 december om 20.00 uur naar de Melkfabriek in Bunne!