door de cultuurcoaches Frits Colenbrander en Gea Jonker

Beste mensen,

Vanaf maandag 14 september tot en met vrijdag 18 september staat de Cultuurkeet in BWB bij De Hardenstee. De cultuurkeet is hét mobiele kantoor en ad hoc podium van cultuurcoaches Frits Colenbrander en Gea Jonker.

Vaste openingstijden

WanneerTijdstipInformatieContact
Maandag t/m vrijdag10:00-16:00Standaardopeningstijden Cultuurkeet in de BuurtAndere openingstijden op aanvraag mogelijkCultuurkeet@tynaarlo.nlFrits 06-34869504Gea 06-27480677
Vrijdagavond19:00-21:00BuurtjongerenwerkersIn overlegj.bekink@tynaarlo.nlr.geertsma@tynaarlo.nle.korf@tynaarlo.nl
Woensdagmiddag15:00-17:00Buurtsportcoaches + buurtsportbusVia N.Niessink-Kobes@tynaarlo.nl
Vrijdagavond19:00-21:00Buurtsportcoaches + tbuurtsportbusVia N.Niessink-Kobes@tynaarlo.nl

Algemeen – De Cultuurkeet

De Cultuurkeet brengt kunst en cultuur dichtbij inwoners. De Cultuurkeet is bedoeld voor iedereen en in het bijzonder voor die mensen die anders niet met een culturele activiteit in aanraking (kunnen) komen en het moeilijker vinden om mee te doen. Daarmee is de Cultuurkeet de laagdrempelige en bereikbare portal in de wijk en dichtbij die drempel die inwoners soms over moeten. De Cultuurkeet is een impuls met verschillende soorten activiteiten om mensen te bewegen mee te doen zowel als deelnemer als bezoeker van culturele activiteiten.

Mobiel kantoor

De Cultuurkeet in de Buurt is het mobiele kantoor van cultuurcoaches Frits Colenbrander en Gea Jonker. De cultuurcoaches bemannen de Cultuurkeet van maandag t/m vrijdag tussen 10-16 uur. Andere openingstijden zijn natuurlijk op aanvraag mogelijk. Daarnaast regelen de cultuurcoaches praktische en organisatorische zaken zoals het vervoer, vergunning, contact met bestuur, buren en burgers. Momenteel zijn de cultuurcoaches, samen met allerlei partijen, druk bezig om de Cultuurkeet in de Buurt op locatie in te plannen als ontmoetingsplek. En daarbij kunnen we jouw input heel goed gebruiken en kun jij aangeven waar en wanneer je van ons mobiele kantoor en ad hoc podium gebruik wilt maken.

Hee jij daar…jij kunt ook gebruik maken van de Cultuurkeet in de Buurt!

Een ontmoetingsplek waar we elkaar tegenkomen en ondersteunen, want samen kunnen en weten we meer. Heb jij vragen, wensen en noodzakelijkheden en wil jij bijvoorbeeld … laagdrempelig contact leggen met inwoners op locatie, dichtbij in de wijk/dorp … een spreekuur inplannen voor de wethouder … voorlichting geven op locatie … aandacht besteden aan een specifiek thema, bijvoorbeeld “Week van de Eenzaamheid” of aandacht voor duurzaamheid … aandacht besteden aan preventie en participatie … een workshop geven … als functionaris van de gemeente Tynaarlo iets te melden of op te halen uit de wijk … als Gast van de Dag langskomen voor een goed gesprek laat het de cultuurcoaches zo snel mogelijk weten.

Wil jij iets inplannen? De cultuurcoaches denken graag met je mee. Er is van alles mogelijk, zowel overdag alsook in de avonduren.