Afgelopen tijd is er hard gewerkt om de layout van de Neisputter te verbeteren. Het aantal bezoekers op de Neisputter blijft gestaag groeien en ook het aantal berichten stijgt. Het nadeel van de oude lay-out was, dat er zo weinig berichten op de homepage te zien waren. In deze nieuwe lay-out zijn er veel meer berichten in één te zien en is er gemakkelijk door te klikken als je een artikel verder wilt lezen.

De agenda met geplande activiteiten staat nu rechts; door op een activiteit te klikken, kom je op de webpagina met meer informatie over deze activiteit.

In het menu is een button ‘Beschikbaarheid Hardenstee’ toegevoegd. Wil je de Hardenstee gebruiken voor verenigingsactiviteiten, kijk dan hier online of het de gewenste datum en tijd vrij is. Zo ja, dan kun je het ‘boekingsformulier’ invullen, die verstuurd wordt naar het secretariaat van Dorpsbelangen, waarna jouw reservering in de agenda van de Hardenstee genoteerd wordt. Zodoende streven we ernaar om dubbelboekingen te voorkomen.

In het menu links is nu ook een button toegevoegd om zelf gemakkelijk berichten of foto’s te sturen naar de Neisputter. De webmaster zorgt er vervolgens voor dat het bericht of de foto geplaatst wordt.