... is helaas doodgereden ...

Beste allemaal, gisteravond om half 10 zijn wij gebeld door Aline van de Berg. Zij had samen met de fam Smeenge een aangereden kat bij hen in de berm gelegd. Ik ben er direct naar toegegaan en heb de kat in een deken gewikkeld en meegenomen. Ja, dit is (helaas) de rode aanloopkat……….. Ben er eigenlijk best wel verdrietig over………… Ik heb de dierenambulance gebeld en zij zijn hem direct komen ophalen, waarvoor dank en hulde!!!! De kat was helaas niet gechipped, maar nu ik hem van dichterbij kon zien…….. wat was ie mooi, gaaf, etc. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij van niemand is/was……..

Dank Aline en familie Smeenge, dank aan iedereen die op het vorige bericht heeft gereageerd en ja……… verkeersdrempels?! Ongelofelijk dat je dan gewoon doorrijdt…….. Details zal ik besparen, maar hij had een beste klap gehad, dus iemand moet dat gemerkt hebben………..

Deze e-mail is verzonden vanuit het contactformulier op Neisputter https://neisputter.nl