Het kan je bijna niet ontgaan zijn. De toneeluitvoeringen van ’t Ontluikend Bloempje zijn zeer binnenkort. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Dit jaar speelt ’t Ontluikend Bloempje de klucht:

‘Een rits te ver van John van Eerd’
in de Melkfabriek op:

zaterdag 28 januari 20:00 uur

zondag 29 januari 14:00 (UITVERKOCHT)

vrijdag 3 februari 20:00 uur

zaterdag 4 februari 20:00 uur
Kaarten à 8 euro inclusief koffie kunnen nog besteld worden via hetontluikendbloempje@hetnet.nl of even een belletje naar 050-3091443.
Een rits te ver is een professionele klucht, dat van de spelers behoorlijke inspanningen vraagt om het goed op de planken te brengen, maar … zij durven deze uitdaging wel aan te gaan (jullie ook?). Het verhaal speelt zich af op camping ‘De Wielewaal’ waar de eigenaar wordt geconfronteerd met een grote controle door de gemeente. Iemand heeft boze verhalen rondgestrooid en nu wordt hij verdacht van nalatigheid in het onderhouden van de veiligheid en de hygiëne op de camping, alsmede van het toestaan van morele wantoestanden. Met behulp van zijn dochter en hun Chinese werkneemster is de eigenaar wanhopig bezig de camping tip top in orde te maken voordat de inspecteur zal arriveren. Het is behoorlijk druk op de camping en het is niet duidelijk wie nu precies de inspecteur is. Natuurlijk ontstaan er een aantal misverstanden en moeilijke verwikkelingen … zal het tot een goed einde gebracht worden?
De spelers van ’t Ontluikend Bloempje zien je graag tijdens één van de voorstellingen (en houd je niet zo van toneelstukken, kom dan voor de gezelligheid)!