Theatervoorstelling in de Hardenstee, 28 okt

Op vrijdag 28 oktober 20h zullen Annetta Dreef en Guda Faber de voorstelling ‘Kale Bomen Ruisen Niet’ spelen in de Hardenstee. Alinda Hegger heeft het stuk in de Coronaperiode geregisseerd, toen het niet mogelijk was om met een hele club te repeteren.

Het is een stuk voor twee actrices, geschreven door Magne van den Berg, één van de belangrijkste toneeltekstschrijvers van dit moment.  Het is een korte voorstelling, duurt ongeveer een uur. We spelen voor een publiek van maximaal 30 mensen.

De cultuurcoaches van de gemeente Tynaarlo nemen de voorstelling mee in de route van de Cultuurkeet. 

De voorstelling gaat over twee vrouwen die in een kampeermiddel wonen. Het wordt herfst en dus kouder. De vrouwen wachten op ‘ze’. Het is niet duidelijk wie ‘ze’ zijn, maar er gaat een zekere dreiging van uit. De vrouwen willen in elk geval netjes voor de dag komen.

Gaandeweg zie je iets meer over de relatie tussen de vrouwen en de mogelijke redenen waarom ze hier wonen. Het is een stuk vol pijnlijkheden, die tegelijk komisch zijn en soms een beetje vertederen. 

Hoewel de echte bomen eind oktober nog in het blad zitten, is dit wel een goed cultureel begin van de herfst en de lange winter.

Komt allen, toegang is gratis, eenvrijwillige bijdrage na afloop wordt zeer op prijs gesteld.

In verband met het beperkte aantal plaatsen (ca 30) wordt aanmelding vooraf op prijs gesteld. Vol=vol

U kunt zich opgeven via de hetontluikendbloempje@hotmail.com