Update 23 Jan: 27 en 28 Jan zijn uitverkocht. Nog enkele kaarten voor 3 en 4 feb

Kaarten zijn te reserveren/bestellen via Arend Smeenge via 06-22092588 (Whatsapp mag ook) of hetontluikendbloempje@hotmail.com

’t Ontluikend Bloempje speelt “Dolle Beestenboel“

Dit keer neemt Toneelvereniging ’t Ontluikend Bloempje haar publiek mee naar het kloppende hart van een dierentuin, waar de personeelsleden druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de komst van het bijzondere bezoek wat verwacht wordt.  

Terwijl klusjesman Gerrit de laatste hand legt aan het nieuwe apenverblijf, is secretaresse Linda al druk bezig de boel te versieren. Dit omdat directrice van Doorn de koning heeft uitgenodigd het nieuwe verblijf van de apen officieel te komen openen. Voordat het echter zover is, komt er een inspecteur langs en die vindt dat in de dierentuin wel een en ander mis is. Het is daarom maar de vraag of Alex wel écht komt.

‘Dolle Beestenboel’ van schrijver Henk Roede, is een doldwaas, komisch stuk met een hoop misverstanden en onduidelijkheden die zorgen voor een middag of avondje heerlijk ouderwets lachen. Hét motto van ’t Ontluikend Bloempje.

Kaartverkoop

“Dolle Beestenboel“ wordt gespeeld op zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari om 20.00 uur en op zondag 28 januari en zondag 4 februari om 14.00 uur in De Melkfabriek in Bunne. Op zondag 4 februari is er na afloop van de voorstelling een stamppotmaaltijd voor de liefhebbers.

Kaarten voor de voorstellingen (á € 10,-) en de stamppotmaaltijd (á € 12,50) zijn verkrijgbaar tijdens de kaartverkoop op woensdag 3 januari a.s. vanaf 19.30 uur in De Hardenstee (tegenover Peizerweg 5) in Bunne. 

Let op: tijdens de kaartverkoop kan niet gepind worden.  

Kijk na de kaartverkoop op  3 januari op www.neisputter.nl voor eventuele, nog beschikbare kaarten.