De lichtjes in de prachtig versierde kerstboom brandden en de tafels waren mooi gedekt toen we aankwamen. Deze avond, 10 december, werden we om 19.00 uur verwacht want dit jaar vierden we onze kerstavond met Pot Luck. Dit houdt in dat we allemaal iets te eten meebrengen en zo met elkaar een heerlijk kerstdiner samenstellen. Je kon een voor- of een hoofdgerecht of een dessert meebrengen. De nagerechten werden voorlopig in de koeling gezet. Al het uitgestalde zag er zeer aanlokkelijk uit. Er was voor gezorgd dat een en ander lekker warm zou blijven, want we begonnen eerst met de opening en het zingen van een kerstlied. Toen konden we tafel voor tafel een keuze maken uit de diverse voorgerechten. De rest van de avond werd het smullen van het eten afgewisseld met het luisteren naar een paar verhalen en een gedicht en nog het zingen van “Stille nacht” als afsluiting. Het was een sfeervolle en gezellige kerstviering.                         

Op 7 januari 2020 is onze volgende bijeenkomst en dan zal, anders dan voorheen vermeld is, onze dorpsgenote mw. Tjardy van Wieringen ons vertellen over de fiets-tocht naar Iran, die zij met Onno Reijnhout heeft gemaakt.

Tot slot werden de leden van de diverse commissies nog even opgeroepen hun jaarverslag voor het einde van het jaar in te leveren bij Johanna.