Verslag van een gezellige bowlingavond

Vrijdag 29 september was het weer zover, een gezellig avondje bowlen bij de Waterburcht te Eelde. We waren met 7 meiden en 13 vrouwen, de groep wordt elk jaar groter Er gingen zelfs 2 dames mee voor de gezelligheid terwijl ze door omstandigheden zelf niet in staat waren om te bowlen.

Nog een hartelijk welkom voor Alice en Tinka, zij waren vandaag voor het eerst mee. Alice heeft zich direct opgegeven als lid van de Vrouwen van Nu. En Tinka gaat de aankomende maanden bekijken of de Meiden van Nu wat voor haar kan zijn.

We hadden 3 banen naast elkaar en hadden de bowlingbaan eigenlijk voor onszelf, dus iedereen kon lekker met elkaar kletsen en kennis maken. We hebben weer heel wat afgelachen met zijn allen en de tijd vloog voorbij. Nog even gezellig nagezeten met een drankje, voor alle dames weer door de verschillende chauffeuses thuis werden afgezet. Een aantal dames hadden eerst het plan opgevat om op de fiets die kant op te gaan, wat waren ze blij dat ze dat toch niet hadden gedaan, toen we in de stortregen in de auto naar huis gingen…