Zo langzamerhand wordt het weer tijd om plannen te maken voor de moestuin. Niets haalt het bij zelf gekweekte, onbespoten groenten en fruit. Als je ze eenmaal vers van de tuin hebt gegeten, wil je niet anders meer.

Misschien lijkt het je als doorgewinterde moestuinierder leuk om je successen (of frustraties) met anderen uit BWB te delen of kan je -als je aan je eerste moestuin begint- wel wat advies gebruiken van ervaringsdeskundigen. Ben jij juist door schade en schande wijzer geworden, heb jij goede adressen waar je je zaden vandaan haalt of zoek je juist nog de goede adressen? Meld je dan aan voor de’ Moestuinburen’!

Bij voldoende belangstelling wordt er (vanuit de Werkgroep Groen) een datum geprikt om de verschillende mogelijkheden en wensen voor de’ Moestuinburen’ met elkaar bespreken. Denk hierbij aan samen inkopen, leren van elkaar, wat doe je met ongedierte, maar ook bijv. tijdens een vakantie je moestuin bij laten houden door een goede buur, die weet waar hij/zij op moet letten.

Heb jij interesse? Meld je dan vóór 1 maart aanstaande aan via dorpsbelangen@neisputter.nl