voor moeder/verzorger van een kind met autisme

Stichting Mama Vita is een actief netwerk voor moeders/verzorgers van kinderen met ASS met meer dan 20 groepen door heel Nederland. Ook in Kop van Drenthe komt Mama Vita elke maand bijeen om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Het doel van Mama Vita is om de moeders/verzorgers te verbinden en in hun kracht te zetten. Dat gebeurt door middel van ontmoetingen, trainingen en lotgenotencontact.

Juist de moeders/verzorgers die het thuis niet altijd even makkelijk hebben, en dat is bij sommige een understatemen, die hebben zó’n enorme behoefte aan een ochtend eruit, aan zichzelf werken en even de batterij weer opladen zodat zij de situatie thuis weer met frisse moed aankunnen. Dit zijn bijeenkomsten met een lach en een traan met inspirerende sprekers en leuke activiteiten waarbij autisme de verbindende factor is. Door deze momenten hebben wij onze moeders/ verzorgers zien groeien, opbloeien en zekerder zien worden.

Ben jij moeder/verzorger van een kind met autisme dan ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen op een bijeenkomst in Bunne (Kop van Drenthe). Hierna vragen wij je “vriendin” van Stichting Mama Vita te worden voor € 30,00 in het jaar. Kijk op de website voor de agenda!

Vooraf aanmelden via kopvandrenthe@mamavita.nl – Website: https://www.mamavita.nl/