uitnodiging voor 27 oktober

Op donderdag 27 oktober 20.00 in de Hardenstee zullen de Andrew Sisters optreden vergezeld door hun combo. Dit is een initiatief vanuit de Cultuurkeet van de gemeente Tynaarlo.

Gedurende ca een uur hoort u nostalgische  muziek, inspirerend vertolkt door de drie Sisters en hun begeleiders. 

De toegang is gratis. Zie bijgaande flyer en de link naar het filmpje 

Dorpsbelangen Bunne Winde Bunnerveen

link naar facebook: https://fb.watch/geHcHIL2f1/

MEEZZ sings The Andrew Sisters

The Andrews Sisters was een Amerikaans trio van drie zingende zusjes LaVerne, Maxene en Patty Andrews. Ze werden in 1937 ontdekt. Hun muziek werd tijdens de Tweede Wereldoorlog veel voor de troepen gespeeld en de zussen verschenen in vele films, die ter motivatie van de soldaten werden gemaakt.  Na de oorlog toerden de drie door de Verenigde Staten en Europa. Door de coronacrisis kon er in 2020, 75 jaar de na de Bevrijding, geen vocale tribute aan hen worden gebracht; in 2021 willen we dat alsnog graag goedmaken.

Voor de gelegenheid is MEEZZ uitgebreid met Yvonne Kerkdijk en Angelieke Burgers. Samen met Eessa Frieman zijn ze voor even samen de drie zusjes Andrews.

MEEZZ bestaat uit Eessa Frieman (zang), Frits Colenbrander (contrabas), Frits de Lange (gitaar) en Jan Henk Sangers (slagwerk). Zij reizen samen onbekommerd door de geschiedenis van de lichte muziek. Ze geven eigenzinnige interpretaties van popklassiekers, maar kunnen ook bluesy en jazzy swingen of je ontroeren met doorleefde ballads. Voor meer info, zie www.meezzmusic.nl of op Facebook: meezzmusic.