4 december komt Ozosnel persoonlijk het bestelformulier ophalen

“Pssssst…”, fluisterde Ozosnel aan deze piet. “Hoera! Je mag hoor. Je mag weer naar Bunne! Toneelvereniging ’t Ontluikend Bloempje helpen met hun bloembollenactie op zaterdag 4 december!”

Laat ze ontluiken! Vrolijke bloembollen voor in de tuin of in een mooie pot of mand. Of kies je voor mooie amaryllisbollen in knop voor tijdens de feestdagen.

Op zaterdag 4 december komen de pieten samen met leden van de toneelvereniging langs in Bunne, Winde en Bunnerveen om bestellingen op te halen en ze nemen uiteraard ook iets lekkers voor de kinderen mee (met dank aan de VvV BWB).

Inwoners van Bunne-Winde-Bunnerveen kunnen dit weekend een flyer met bestelformulier in de brievenbus verwachten.

Woon je buiten Bunne/Winde en wil je graag bloembollen bestellen of bestel je liever digitaal? Geef dan voor vrijdag 3 december je bestelling aan ons door. E-mail: hetontluikendbloempje@hotmail.com of Whatsapp: 06-28568034

Of lever het ingevulde bestelformulier in: Donderenseweg 8, Bunne.

De bollen dienen contant afgerekend te worden, wanneer de ontvangen flyer wordt opgehaald op 4 december. Betalen middels een betaalverzoek kan ook. Geef dan bij je bestelling je mobiele telefoonnummer op.

De bestellingen worden op zaterdag 18 december thuis afgeleverd.

Kopie van Kopie van Het ontluikend bloempje voor
Kopie van Kopie van Het ontluikend bloempje voor