en kalender komende activiteiten

Op 8 november jl. kwamen de Vrouwen van Nu & Meiden van Nu (VvN/MvN) voor de tweede maal na de zomer bij elkaar in Eetcafé Hoving in Donderen. Ze waren uitgenodigd om 18.00 uur, want er wachtte hen een uitgebreid stamppotbuffet.

Het was fijn om met een drankje erbij elkaar weer te zien en te spreken; er waren 21 vrouwen gekomen. Na een welkom en enige mededelingen van de voorzitter kon men proeven wat Jan en Harma voor ons hadden klaargemaakt. Er was keuze genoeg: er stond hutspot, boerenkool en zuurkool voor ons klaar en daarbij rookworst, saucijzen, speklapjes en spekjes en verder nog jus, augurken en uitjes.

De vrouwen hebben het alle eer aangedaan want het smaakte heerlijk. Als toetje volgde er nog ijs met vruchten en slagroom en tot slot nog een kop thee of koffie met een bonbon.

Op 14 december 2021 is de volgende bijeenkomst, die in kerstsfeer zal zijn, als de bijeenkomst door mag gaan in verband met de coronavoorschriften.

Op 4 januari 2022 zal Marjet Siegers ons vertellen over haar werk: coaching met paarden en op 7 februari is de jaarvergadering, waar dj Aaltje Ypey de VnN/MvN zal vermaken met muziek.

Volgend jaar vieren zijn hun 60-jarig bestaan en dat zal plaats vinden in mei 2022.

“Zeer voldaan” keerden we allen huiswaarts na deze geslaagde avond.