Met een groep dames  [14] van de Vrouwen van Nu zijn we op 14 september vanuit Hoogkerk met een dagtocht naar de Utrechtse Vecht meegegaan, welke georganiseerd was door Paulusma Reizen.

Het was vroeg opstaan, de dames die de auto meenamen, begonnen te rijden om 6 uur ’s morgens. Iedereen stond paraat en je stapt in als de auto komt, ook als het de krantenman blijkt te zijn; hij wilde wel met een stel dames op pad, maar toch maar weer uitgestapt.

Na een paar stops tussendoor, gingen we om goed 9 uur in Maarsen op de boot voor een 2,5 uur durende rondvaart langs vele artistieke optrekjes en bijzondere huizen. Fijn was de uitleg van onze bootsman met toelichting over de rijkste omgeving richting Breukelen. De koffie met gebak werd genuttigd, daar waren we wel aan toe. Enkele dames hebben nog boven gezeten, want het weer was ons goed gezind.

De bus vertrok naar de vestingstad Naarden, waar een stuk lopen moesten lopen, omdat de bus buiten de vesting moest blijven. Hier hebben we een plekje gezocht om iets te eten en je kon even de straatjes door struinen. Rond 3 uur zijn we de bus weer ingestapt en aan de terugreis werd begonnen, met een tussenstop in Tollebeek, waar we een heerlijk 3 gangen diner kregen.

We werden weer in Hoogkerk afgezet en kunnen terugkijken op een mooie dag en rond 9 uur kon iedereen weer thuis zijn.