Vorig jaar zijn in de sfeervolle boerderij Burchtweg 14 Karin Klok en Chris Reeskamp komen wonen.

Vorig jaar zijn in de sfeervolle boerderij Burchtweg 14 Karin Klok en Chris Reeskamp komen wonen. Voor Karin een verhuizing in dezelfde omgeving, want zij komt uit Peize, en voor Chris een grotere verandering van woongebied, aangezien hij uit Emmeloord komt. Hoewel het huis een serene rust uitademt is het het thuishonk van een samengesteld gezin met een groot aantal kinderen. De meesten van de 9 kinderen staan allang op eigen benen wonen en her en der in het land, en in het buitenland, en alleen Karins zonen de tweeling Daan en Ward (bijna 19) wonen nog thuis. Deze beide jongens zijn zeer muzikaal en hebben sinds kort een eigen band. Daan speelt guitaar en zingt en Ward speelt basgitaar en zingt de tweede stem.

Chris kent Noord-Nederland goed, vanuit zijn positie als accountmanager klimaatoplossingen in de tuinbouw. Zijn werkterrein bestrijkt Noord-Nederland, een gedeelte van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Karin is hoofd klantenadministratie bij het Waterbedrijf Groningen, in de Stad.

Karin zingt al jaren in het Peizer koor Femmes Cabales, maar zij heeft, net als Chris, weinig tijd voor andere hobby’s nu huis en tuin en de dierschare hun tijd opslokt. Bij de boerderij hoort een door bomen omzoomd prachtig stuk land, waar een paar schaapjes met rastahaar grazen. Dit zijn Wensleydales en ze hebben de toepasselijke namen Bobby, Marley en Dolly. In de schuur huizen nu de twee minivarkentjes, de Belgische biertjes Leffe en Duvel. Hond Jody waakt over huis en haard.

Karin en Chris hebben al kennisgemaakt met de bewoners uit hun buurtje en hopen ook andere dorpsbewoners tegen te komen bij gezamenlijke festiviteiten in de nabije toekomst. Wij wensen ze heel veel woongenot in Bunne!