Vrouwen van Nu, afd. Donderen, Bunne, Winde.

Donderdag 15 september was weer onze eerste bijeenkomst van onze afdeling. Deze avond vond plaats in “Het Huys van Bunne”. We werden welkom geheten door de voorzitter Yvonne Knol  met  een speciaal welkom voor onze zusterverenigingen uit Yde- de Punt en Oudemolen en ook voor de introducees, die deze avond aanwezig mochten zijn. En natuurlijk een welkom voor de band “Howsa Goin” uit Rolde die het programma na de pauze zal gaan verzorgen.

Eerst wordt het officiële gedeelte afgehandeld. We hebben ons ex-lid Froukje Fluks-Bolhuis herdacht. Zij is deze zomer overleden. Deze zomer waren er nog veel activiteiten voor de Vrouwen van Nu. Enkele leut en teut-ochtenden zijn er geweest. Ook hebben we een goed geslaagde braderie gehad tijdens het zomerfeest. De maandelijkse wandeldag werd op 9 juni weer georganiseerd door onze afdeling. Dit is alweer de 4e keer dat we dit georganiseerd hebben. Er deden ruim 200 wandelaars mee. Iedereen was zeer enthousiast over de route die vanuit Bunne werd georganiseerd.  Ook de fietsdag op 8 juni was mooi. Goed weer en een leuke route.  Bij de ingekomen stukken waren weer een aantal excursies, waar men zich voor op kan geven. Verder werd ons er op gewezen dat het bestuur volgend jaar dringend op zoek is naar nieuwe bestuursleden, daar er 3 leden aftreden en er dus maar 3 over blijven. Het zou toch niet zo kunnen zijn dat onze vereniging zal moet stoppen.

Na de pauze hebbevvnn we genoten van de band “Howsa Goin”, wat “Hallo, hoe gaat het” betekent. Deze band liet ons genieten van Ierse muziek.  De band bestond uit 3 dames en 3 heren. We kwamen helemaal in Ierse sferen en ook werd ons zangtalent nog op de proef gesteld.

 

Kortom, weer een hele gezellige en vrolijke avond gehad.