Beste dorpsbewoners,

In juni vonden er in de Melkfabriek 5 bijzondere voorstellingen plaats van ’t Ontluikend Bloempje.

“Mijn Slappe Komedie Voor Vier Mensen Een Handjevol Personeel En Een Tafel Die Niet Vrijkomt” was het afstudeerproject van onze dorpsgenote Alinda Hegger en waarmee zij met vlag en wimpel slaagde. Ze mag zich nu dan ook erkend ‘Regisseur in het Amateurtheater’ noemen.

De voorstellingen waren destijds in no-time uitverkocht. Dat heeft ons doen besluiten om met Mijn Slappe Komedie in herhaling te treden. We stellen iedereen die nog niet geweest is én iedereen die de voorstelling graag nog eens wil zien in de gelegenheid om op zaterdagavond 13 oktober (20.30 uur)  of zondagmiddag 14 oktober (15.00 uur) te komen kijken in de Melkfabriek.

Kaarten zijn hier te reserveren.

Mijn Slappe Komedie is een bijzondere, humoristische voorstelling welke past in de droog-komische stijl van Jiskefet, Toren C en De Luizenmoeder.

Het stuk is geschreven door Magne van den Berg, een hedendaagse theatertekstschijver. In haar teksten zitten melodie en ritme die het stuk extra lagen en humor geven. Van den Berg won in 2016 de Taalunie Toneelschrijfprijs.