Op 2 februari zijn we weer bij elkaar gekomen in eetcafé Hoving en iedereen mocht een introducee meenemen. De avond werd verzorgd door mevr. Aaltsje Ypey uit De Wijk met Muziek en Quizen voor de oudere jongeren!!! Ze is al jaren diskjockey.

Ria verteld over de afloop van het stemmen over de toekomst van de Vrouwen van Nu. Er waren veel vragen en verschillende zijn mogelijkheden besproken; ze komen hierop terug.

De jubilarissen krijgen een aandenken: Annie Barelds is 65 jaar lid; Gerrie Jochems, Harma Fonk, Marloes Emmens, Dinie Niemeijer en Jantje Kasemier zijn 12 ½ jaar lid.

Van Zuidlaarderveen is een uitnodiging gekomen: Dhr. Eus komt, er mogen 2 personen heen, na loting gaan Aaf Siegers en Dini Loman.

De Agrarische dag is op maandag 13 febr.in Echten. Er komen sprekers over zuivelboerderij, over een akkerbouwerbedrijf en er komt een dierenarts.

De reiscommissie gaat proberen om samen met Yde de Punt een busreis te organiseren en er gaat een lijst rond voor de 50+ jaarbeurs in Utrecht (12 t/m 16 september); het landelijk bestuur probeert een dag voor de Vrouwen van Nu te regelen.

De fietscommissie meldt de fietstochten, te weten dinsdagavond 16 mei (start om 19 uur) en de dagfietstocht op dinsdag 8 augustus (start om 9 uur); beide fietstochten starten bij Eetcafé Hoving.

Trientje heeft het gedicht voorgelezen dat is geschreven door mevr. Davids Ansingh ter gelegenheid van het toen ’10-jarig bestaan’. Ze hadden een heel actief en boeiend verenigingsleven in hun periode.

Na de koffie verdeeld Aaltsje ons in 7 groepen en krijgen we A B C vragen, waarmee 1 punt kunnen verdien. Bij de Piepvragen verdien je 2 punten, maar bij fout antwoord gaan de punten ze er af. De jaren ‘60 en ‘70 werden ten gehore gebracht en er is veel meegedanst, o.a. Smurfendans en de Polonaise. De uiteindelijke winnaars werden Trientje, Martje en Ria, die naar huis konden gaan met een aandenken.

Op dinsdag 7 maart komt Ferdinand Kruize vertellen over de Muskusrat, Beverrat en de Bever ,je mag weer introducees meenemen.